Studiedag duurzame en groene kinderopvang

Wat kan duurzaamheid betekenen in je kinderopvang? Hoe zorg je voor een uitdagende buitenruimte voor de allerjongsten? Hoe motiveer je teamleden om meer buiten te gaan met kinderen? Hoe kan een duurzaam en groen aanbod voor kinderen eruit zien?

Tijdens deze studiedag willen we iedereen uit de voorschoolse kinderopvang inspireren om in te zetten op een duurzame en groene kinderopvang. De studiedag is een samenwerking van het Expertisecentrum Pedagogische Ondersteuning in Kinderopvang en School en het Ecohuis en baseert zich op twee onderzoeksprojecten: Groene voetjes in de kinderopvang en Kinderopvang 2030.

Doelgroep
Deze studiedag richt zich tot coördinatoren, pedagogische ondersteuners en begeleiders in de voorschoolse kinderopvang. Studenten zijn ook welkom.

Praktisch

  • Waar? De studiedag zal plaatsvinden in het Ecohuis, Turnhoutsebaan 139, 2140 Borgerhout
  • Wanneer? Dinsdag 11 juni 2019 van 9.00 tot 16.00
  • Prijs 15€

Inschrijven

Schrijf je in op de mailinglijst over navormingen en studiedagen van KdG.